hanhialan tila

Tuotanto


poika ja lintu

Kalkkunoiden kasvatus


Kalkkunat tulevat tilalle untuvikkoina heti kuoriutumisen jälkeen. Linnut kasvavat tilan kunnostetussa navetassa tilavissa ja siisteissä olosuhteissa. Niitä ruokitaan laadukkailla rehuilla ja tilan omalla viljalla.

Kalkkunoita kasvatetaan 16 – 19 viikon ikäisiksi, jonka jälkeen niiden teurastus tapahtuu Köyliössä. Lihojen palvaus tapahtuu Perniön saunapalvissa ja makkara- ja nakkituotteiden valmistus Perniön Lihassa.

Herkulliset kalkkunatuotteet soveltuvat erinomaisesti sekä kodin arki- ja juhlapöytään että liikelahjoiksi yrityksille tai ravintoloiden ja pitopalveluiden ruokalistalle.

Katso Usein Kysytyt Kysymykset kalkkunoiden kasvatuksesta.


filerulla joulu
kalkkunafile
kalkkunalautanen


Hevosheinän tuotanto


Tilalla tuotetaan hevosheinää pyöröpaaliin paalattuna. Heinä on pääosin eri timoteilajikkeiden seosta. Tila kuuluu myös mukaan EteläSuomen laatuheinärenkaaseen.

peltotie preitilä

puimurin terät

Viljanviljely


Hanhialan tilalla harjoitetaan myös perinteistä maataloutta. Viljelyssä on vehnää, ohraa, kauraa tai öljykasveja vaihdellen viljelykierrosta riippuen.


tyttö kalkkunat
lapset ja hevonen
navetta paimio