hanhialan tila

Tuotanto


poika ja lintu

Kalkkunoiden kasvatus


Kalkkunat tulevat tilalle untuvikkoina heti kuoriutumisen jälkeen. Linnut kasvavat tilan kunnostetussa navetassa tilavissa ja siisteissä olosuhteissa. Niitä ruokitaan laadukkailla rehuilla ja tilan omalla viljalla.

Kalkkunoita kasvatetaan 16 – 19 viikon ikäisiksi, jonka jälkeen niiden teurastus tapahtuu Köyliössä. Lihojen palvaus tapahtuu Perniön saunapalvissa ja makkara- ja nakkituotteiden valmistus Perniön Lihassa.

Herkulliset kalkkunatuotteet soveltuvat erinomaisesti sekä kodin arki- ja juhlapöytään että liikelahjoiksi yrityksille tai ravintoloiden ja pitopalveluiden ruokalistalle.

Katso Usein Kysytyt Kysymykset kalkkunoiden kasvatuksesta.


filerulla joulu
kalkkunafile
kalkkunalautanen


Heinäntuotanto erityisesti hevosille


Tilalla tuotetaan myös hevosheinää käärittynä pyöröpaaleihin. Heinä on pääosin timoteilajikkeiden seosta.

peltotie preitilä

puimurin terät

Siemenviljely


Hanhialan tilalla harjoitetaan myös perinteistä maataloutta ja tuotetaan vehnän, ohran, kauran sekä öljykasvien siemeniä vuosittain vaihdellen viljelykierrosta riippuen.


tyttö kalkkunat
lapset ja hevonen
navetta paimio